Две деца - на 12- и 13-годинишна възраст, признаха, че

...
Две деца - на 12- и 13-годинишна възраст, признаха, че
Коментари Харесай

Две момичета в Германия признаха, че са убили 12-годишна с хладно оръжие

Две деца - на 12- и 13-годинишна възраст, признаха, че са намушкали и умъртвили 12-годишно момиче в град западногерманския Фройденберг, а старши следовател съобщи, че " няма думи " във връзка случилото се, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Заподозрените девойки и жертвата са се познавали, оповестиха полицията и прокуратурата през днешния ден в близкия град Кобленц. Те не дадоха никаква информация за претекста, защото децата не са навършили възраст за носене на наказателна отговорност.

Жертвата е била намушкана няколко пъти и е умряла. Изчезналото 12-годишно момиче е било намерено мъртво в неделя покрай велоалея. Вчера управляващите оповестиха, че детето е било жертва на закононарушение.

Ученичката последно е забелязана във Фройденберг в събота към 17:30 локално време, до момента в който се прибирала у дома, откакто била на посетители при другарка. Полицията и подготвени кучета от противопожарната работа са почнали интервенция по търсене с хеликоптер и термокамера.

" Не разполагаме с оръжието, с което е осъществено закононарушението ", сподели основният прокурор в Кобленц Марио Манвайлер. Полицаите през вчерашния ден още веднъж са претърсили региона към мястото на престъплението. 

Двете девойки са били обвинени от прокурорите, защото показанията им от първичния разпит са противоречали на показанията на други очевидци. По време на идващия разпит, осъществен през вчерашния ден в наличието на защита и психолози, те са разбрали за несъгласията с останалите показания и са признали виновността си.

" След повече от 40 години работа в сферата към момента има събития, които могат да те оставят безгласен ", сподели заместник-началникът на полицията в Кобленц Юрген Сус.

Тъй катоизвършителките са към момента деца,  " няма наказателни наказания, които да бъдат наложени, защото законът го не разрешава ", сподели Манвайлер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР