Две американки, които са най-добри приятелки още от срещата си

...
Две американки, които са най-добри приятелки още от срещата си
Коментари Харесай

НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛКИ ОТ 17 ГОДИНИ ОТКРИХА, ЧЕ СА ИСТИНСКИ СЕСТРИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

Две американки, които са най-хубави приятелки още от срещата си в учебно заведение преди 17 години, са разкрили, че в действителност са биологични сестри, пише ladbible.com. 31-годишната Ашли Томас и 29-годишната Тоя Уимбърли от Пенсилвания постоянно са живели по този начин, като че ли са надълбоко свързани, откогато се срещнали в учебно заведение. Но едвам неотдавна те разкрили, че по необикновено съвпадане споделят един и същи татко.

От 15 години Ашли знаела, че мъжът, който постоянно е бил фигурата на бащата в живота ѝ, в действителност не е нейният биологичен родител. Оказало се обаче, че бащата на най-хубавата ѝ приятелка Кенет Уимбърли, който по този начин или другояче е участвал около нея в живота ѝ, всъщност е и нейният същински татко.

Самият Кенет сподели, че е имал „ смесени усеща “, откакто е разкрил истината. Той показа: „ Бях сюрпризиран, само че и щастлив да схвана, че тази красива и сполучлива млада дама е моята щерка “.

Според локалния ефирен канал WPVI-TV, шокиращото изобретение е направено, когато Тоя се сгодила. В остарели фотоси, които били споделени в обществените медии след годежа, другар на покойната майка на Тоя разпознал Кенет отпреди десетилетия. Ашли добави: „ Цял живот съм към него и нито един път не съм мислила, че може да ми е татко. “

 

В обява във Facebook Тоя написа: „ След като години слушах въпроси от рода на: „ Вие сестри ли сте? “, истината най-накрая излезе нескрито. Ние сме кръвни сестри “!

Освен че са разкрили, че са същински сестри, двете дами са забременяли по едно и също време. А с цел да прибавим още конспирация към невероятния случй – бащите на децата на двете сестри са братя.

ВИДЕО ТУК

Инфо: ladbible.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР