Двайсет и двама души са били задържани в периода 29

...
Двайсет и двама души са били задържани в периода 29
Коментари Харесай

Арестуваха 22 работници в Гърция за незаконно строителство

Двайсет и двама души са били арестувани в интервала 29 април – 1 май от полицията на гръцките острови Миконос, Родос, Милос и Фолегандрос в границите на полицейски акции против противозаконното строителство, заяви АНА-МПА.

От информацията излиза наяве, че арестуваните са основно служащи, за които е открито, че са правили противозаконни строителни действия. Над половината са непознати жители, огромна част от които са били без нужните документи за престой и работа в Гърция.

Срещу арестуваните са формирани преписки за нелегално строителство и наемане на нелегално пребиваващи чужденци. По отношение на непознатите жители са почнали процедури за връщането им в страните на генезис.

Напоследък гръцките управляващи започнаха акция за секване на противозаконното строителство, изключително в известни курорти. Миналия месец на два плажни бара на остров Миконос бяха наложени рекордни санкции от общо 33 милиона евро, въпреки че гръцки медии разясняват, че в случай че притежателите им отстранят нарушаванията до 10 дни, действителните санкции, които ще платят, може да са едвам по 500 евро.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР