Двата случая са различни, хем има нещо, което ги свързва

...
Двата случая са различни, хем има нещо, което ги свързва
Коментари Харесай

Валерия Велева за откраднатото БМВ на Деси Плевнелиева: Връщаме се в 90-те години на мутрите

Двата случая са разнообразни, хем има нещо, което ги свързва и това може би е думичката мафия. Госпожа Деси Плевнелиева загатна в репортажа за мафия и дали не се връщаме в 90-те години на мутрите. В единия случай става въпрос за мафия автокрадци по един низък метод, в другия случай става въпрос за клониране. Аз за първи път го узнавам в този момент, за мафия, която се занимава с клониране на коли. Така разяснява в " Пресечна точка " по Нова Тв журналистът Валерия Велева случаите с Деси Плевнелиева и Владислав Горанов. Луксозното БМВ на Плевнелива бе открадното от паркинга на столичен мол, а Горанов бе засечен на " Калотина " с автомобил, който е търсен от " Интерпол ". 

Аз също съм пострадал от кражба на автомобил. Моят автомобил също преди два месеца, длъжностен автомобил, беше откраднат и към момента не е открит. Така че съчувствам на госпожа Плевнелиева, за това какви стъпки има да извърви, до момента в който стигне досега, в който колата й да бъде възобновено от съответната лизинговата компания. Тук обаче става въпрос за това какви ограничения подхващат съответните органи, откакто имаме мафия и е такава за клониране на коли. Какви са ответните ограничения? Какво прави Министерство на вътрешните работи?, добави журналистът.

Другият въпрос е при Владислав Горанов.Там има няколко въпроса, на които нямаме отговор към този миг. Първият е за какво, откакто той минава границата и му е казана, че има проблем с автомобила и би трябвало да се отмести и да стои в автомобила, до момента в който протече следствието, той незабавно се връща, прави противоположен завой и потегля към България. Какво става в тези три часа, до момента в който той е в България и по-късно още веднъж се връща на границите и минава границата с различен автомобил. Какво са правилии през това време органите, най-много граничните служители на реда? Няма отговор на този въпрос. Няма отговор на този въпрос, тъй като той избира да не дава отговор на съответните органи, а да се върне в страната. Иначе тук става въпос за един нов тип престъпност, сподели още Валерия Велева. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР