Двата нидерландски самолета пристигат със следния обслужващ елемент. За първи

...
Двата нидерландски самолета пристигат със следния обслужващ елемент. За първи
Коментари Харесай

Зафиров: Най-неблагоприятният сценарий за България е дълга война

Двата нидерландски самолета идват със следния обслужващ детайл. За първи път в България идват изтребители от подобен висок клас. Това съобщи депутатът от в студиото на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2283
Той сподели, че счита, че би трябвало да се търси спокойно решение на спора.

“Любовта към Русия не би трябвало да се намесва в интерпретациите на обстановката. Ние в специфична декларация осъждаме този акт, като в това време в българското общество има разнопосочни отзиви, с които се съобразяваме ”, изясни Зафиров.

По думите му е въпрос на оценка дали работят глобите: “Ние сме български държавници и би трябвало да държим сметка какво е отражението към нашата страна. За страдание глобите до момента имат противоположен резултат. България би трябвало да мисли за личния си народен интерес. Винаги би трябвало да се търси пътя на дипломацията ”.

Според Зафиров най-неблагоприятният сюжет за България е дълга война.

Той не изиска да отговори на въпрос на водещите какво е неговото мнение за Путин. Депутатът от сподели, че не е належащо разполагане на непознати сили в България: “Българските военни са в положение да извършват своите отговорности. Прякото ангажиране с военна техника ще значи взимане на страна ”.

Зафиров отхвърли да изкаже мнението си дали в Украйна се правят военни закононарушения: “Свидетели сме на яростно осведомителна битка. Трябва да гледаме националния интерес ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР