Двата мача на ЦСКА (Москва) с Ференцварош в група Н

...
Двата мача на ЦСКА (Москва) с Ференцварош в група Н
Коментари Харесай

Гончаренко: Следващите два мача ще решат нещата в групата

Двата мача на ЦСКА (Москва) с Ференцварош в група Н на шампионата Лига Европа ще дефинират ориста на отбора в тази напревара, тъй че футболистите няма да пестят сили, подсигурява старши треньорът на армейците Виктор Гончаренко. ЦСКА (Москва) има две провали и би трябвало да се бори за цялостен комплект точки от двата мача, с цел да остане в борбата за класиране.

" Двойните мачове- домакинство и посещение сред едни и същи противници, ще дефинират ориста на групата. В цялостна мощ това важи за нас и Ференцварош. Отборът тренира тези дни в доста положително въодушевление. След като играчите се върнат от националните си тимове, ние би трябвало да вложим старания и да отделим време на възобновяване на връзките сред играчите и сред линиите, съобщи наставникът на отбора Bиктор Гончаренко.

Отборът му беше съкрушен с 1:5 при гостуването си на Лудогорец в Разград, след което падна с 0:2 от Еспаньол. Пред тях е Ференцварош с 1 точка, а Лудогорец е отпред с 6. " В никакъв случай няма да пестим сили. Не мога да си показва по какъв начин споделям на момчетата да се икономисват. Не бива да се споделя, че с Лудогорец или Еспаньол сме се вложили малко или спестовно. Няма такова нещо, дадохме много от себе си.

" Достатъчно доста мачове на Ференцварош сме гледали. Гледахме мачът им с Лудогорец в квалификациите в Шампионската лига, а по-късно и с Еспаньол 1:1 като посетители. Искахме да разберем какво могат, с цел да се опълчват по този начин на тези тимове. Шампионатът на Унгария се характеризира с това, че малко се употребяват дългите подавания. Обичат да вземат топката и да я владеят, тъй че малко или доста имат сходни характерности и с Лудогорец, и с Еспаньол, добави беларуският експерт.
Лига Европа 3 кръг, четвъртък 24 октомври  ЦСКА Москва 19:55предстои  Ференцварош
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР