Двамата въоръжени братя, които нападнаха банда крадци на мотоциклети, бяха

...
Двамата въоръжени братя, които нападнаха банда крадци на мотоциклети, бяха
Коментари Харесай

Осъдиха братята, разстреляли човек заради опит за кражба

Двамата въоръжени братя, които нападнаха тайфа крадци на мотоциклети, бяха наказани на повече от 40 години затвор. Случаят се ризиграл на 8 март 2020 година

При 42-годишния Колин Нурс на посетители бил брат му Кристофър, когато двамата забелязали група мъже, които се навъртали към моторите им, паркирани извън.

Апашите избягали, откакто били обезпокоени от комшия, само че двама от тях решили да се върнат по-късно същата вечер пред дома в Грийнхайт. Двамата братя обаче очаквали това.  Те имали револвери и Кристофър Нурс разкрил огън, прострелвайки един от мъжете в ръката.

Полицаите, пристигнали след сигнала на ужасените съседи, разкрили на мястото на случая 15 гилзи от две огнестрелни оръжия.

Братята отпътували с разнообразни транспортни средства до дома на Кристофър в Лондон, само че били задържани, когато се върнали на мястото на престъплението. И двамата бяха упрекнати в опит за ликвидиране на 12 март 2020 година

Кристофър беше приет за отговорен по това обвиняване дружно с друго за владеене на неразрешено огнестрелно оръжие и наказан на 30 години затвор. Брат му беше оневинен за опит за ликвидиране, само че наказан за владеене на огнестрелно оръжие с желание да заплаши живот и получи 14-годишна присъда, написа Metro.

И двамата мъже ще би трябвало да излежат две трети от периодите си в пандиза, преди да дават отговор на изискванията за условно освобождение.



Превод: Glasnews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР