Двамата са заедно от десетилетия, но не можем да се

...
Двамата са заедно от десетилетия, но не можем да се
Коментари Харесай

Писна й!! Мария Петрова заряза Боби Михайлов и избяга с...! (толкова щастлива не е била скоро - СНИМКИ)

Двамата са дружно от десетилетия, само че не можем да се сетим по кое време последно видяхме златното момиче Мария Петрова толкоз щастлива и сияеща. Жената на Боби Михайлов постоянно е била сериозна, виновна и стилна. Тя отгледа Ники Михайлов и сестра му Бисера като свои, и подари Борислав с още една щерка Елинор.

Петрова преживяваше дружно с половинката си всички кавги, премеждия и кахъри около мястото му в директорския стол на БФС, а дружно с това беше всекидневен очевидец на най-голямата му пристрастеност, която не е загадка за никого - чашката.

Мнозина й се чудеха по какъв начин търпи пиянството на Михайлов и по какъв начин не си е сграбчила до момента чукалата, само че ето, че и това се случи. В момента хубавата Мария е на другия завършек на света - на остров Аруба, намиращ се на Карибите и наподобява опияняващо.

Едно е несъмнено - тя не е там с мъжа си, само че близки до нея не пожелаха да разкрият кой я съпровожда. " Ако би трябвало да се разбере нещо, в случай че има какво да се каже, то ще го направи самата Мария. Сега я оставете да бъде щастлива и да се радва на живота ", разясниха малко източниците.

А консуматори се надяват, че най-сетне й е пристигнал мозъкът и е теглила м@йните на Боби Михайлов.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР