Двамата пилоти на Ферари Шарл Льоклер и Себастиан Фетел бяха

...
Двамата пилоти на Ферари Шарл Льоклер и Себастиан Фетел бяха
Коментари Харесай

Льоклер най-добър в последната свободна тренировка на Спа

Двамата водачи на Ферари Шарл Льоклер и Себастиан Фетел бяха най-бързи и в третата свободна подготовка на пистата в Белгия "Спа ", по сходство на двете от петъчния ден. С най-бързо време приключи водачът от Монако с време от 1:44:206. Неговият съотборник, Себастиан Фетел, който беше най-бърз в първата подготовка и втори най-бърз във втората, приключи още веднъж като първи подгласник, с време от 1:44:657.

Пилотите на Мерцедес още веднъж не съумяха да се оправят с темпото на водещото дуо на Ферари, макар че Валтери Ботас приключи единствено на към 50 хилядни от времето на Фетел на третото място. Неговият съотборник и лидер в генералното класиране Люис Хамилтън остана едвам 7-ми обаче, като британецът изостана на цяла секунда и 3 десети от времето на Льоклер.

Макс Ферстаепен продължи с неубедителните представяния в Белгия, завършвайки на 5-то място на малко над секунда изостване от първия. За сметка на това с доста мощен резултат се регистрира бивпият играч на Ред Бул Даниел Рикиардо, който закара своето Рено до 4-то място на по-малко от 8 десети отдалеченост.

Квалификацията за утрешното съревнование стартира в 16 часа и ще можете да го гледате директно по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР