Двамата от най-добрите български плувци Антъни Иванов и Йосиф Миладинов

...
Двамата от най-добрите български плувци Антъни Иванов и Йосиф Миладинов
Коментари Харесай

Антъни Иванов и Йосиф Миладинов са готови за силни резултати на Европейското първенство по плуване

Двамата от най-хубавите български плувци Антъни Иванов и Йосиф Миладинов споделиха в изявленията за Българска национална телевизия, че се намират в добра форма и са подготвени да реализират мощни резултати по време на Европейското състезание по плуване в Рим.

Първенството в италианската столица ще се организира в интервала 11-21 август и ще бъде излъчено в ефира на Българска национална телевизия 3.

На шампионата Йосиф Миладинов ще започва на 50 метра свободен жанр, както и на 50 и 100 метра бътерфлай, до момента в който Иванов ще взе участие на 50, 100 и 200 метра бътерфлай.

Европейският вицешампиона на 100 метра бътерфлай от 2021 година Миладинов разкри, че в последната една година методът му на живот се е трансформирал фрапантно и описа малко повече за това по какъв начин протича времето му в Швейцария.

" Аз и моето семейство преминахме през доста неща. Преживях доста неща, от които мога да си взема поука и съм сигурен, че повече няма да позволи същите неточности, които съм правил преди. В Швейцария животът ми протича доста монотонно. От басейна непосредствено в нас и назад. Гледам да си почивам през множеството време, тъй като тренировките ми са много тежки. Тренирам по два пъти дневно с фитнес, в това число и в събота ", показа Миладинов.



В същото време Антъни Иванов показа, че от ден на ден се доближава към медалите от огромни шампионати.

" Когато настъпи времето за подиум, той ще си пристигна. Аз упражнявам съзнателно и мисля, че рано или късно подиумът ще пристигна. Имах две четвърти и едно шесто място през предходната година, тъй че все по-близо отиваме към медалите ", разкри Иванов.

Студентът на Вирджиня Тех разкри още, че към този момент насочва взор и към треньорската работа: " Ще работя като асистент треньор в нашия клубен тим. Ще оказвам помощ на треньорите и ще получавам опит. Поне до 2028 година мисля да се занимавам единствено с плуване, само че не е неприятно да имам 1-2 години опит и при едни от най-хубавите треньори в света ", разяснява Антъни Иванов.

Автор: Бюлент Мюмюнов

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР