Двамата от фаворитите за титлата от Откритото първенство на САЩ

...
Двамата от фаворитите за титлата от Откритото първенство на САЩ
Коментари Харесай

Медведев и Тийм си уредиха среща на полуфиналите в Ню Йорк

Двамата от любимците за купата от Откритото състезание на Съединени американски щати - Доминик Тийм и Данийл Медведев - продължиха с безапелационното си показване в Ню Йорк и се класираха за полуфиналите на шампионата след чисти победи.
Вторият в схемата Тийм спря похода на младия австралиец Алекс Де Минор с победа с 6-1, 6-2, 6-4, откакто в предишния кръг не остави никакви шансове на още един млад гений - Феликс Оже-Алиасим.
Австриецът сподели нормалната си нападателна игра и тотално доминираше на сервиса на противника, като стигна до цели седем пробива. Тийм приключи дуела, траял малко над два часа, с 43 печеливши удара против 31 непредизвикани неточности. По този метод той доближи първия си полуфинал във Флъшинг Медоус, където ще срещне номер три в схемата Данийл Медведев.
 Джокович изненадващо беше дисквалифициран от US Open Джокович изненадващо беше дисквалифициран от US Open
Световният номер 1 Новак бе дисквалифициран то шампионата от Големия шлем US Open, откакто удари несъзнателно с топка лайнсмен. Големият фав...

Финалистът в предходната година се наложи над сънародника си Андрей Рубльов със 7-6(6), 6-3, 7-6(5). С основно значение за изхода на мача се оказа тайбрекът на първия сет, в който Рубльов стартира по-уверено и натрупа преднина от 5-1, а по-късно имаше три следващи сетбола при 6-3, само че по този начин и не съумя да ги осъществя и в последна сметка Медведев взе пет следващи точки и обърна до 8-6.
Разочарованието на Рубльов си пролича в идващия сет, в който Медведев осъществя и единствената точка за пробив в целия мач, а в третата част още веднъж се стигна до тайбрек, извоюван от Медведев.
По този метод Медведев и Тийм ще се изправят един против различен за четвърти път в кариерата си, като досега австриецът води в салдото с 2-1 победи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР