Двамата нови зам.- областни управители на Варна - Александър Николов

...
Двамата нови зам.- областни управители на Варна - Александър Николов
Коментари Харесай

Представиха официално двама нови заместник-областни управители на Варна

Двамата нови зам.- регионални шефове на Варна - Александър Николов и Павел Попов, бяха публично показани пред медиите в крайморския град. С гала бяха изпратени предшествениците им Силвия Александрова и Георги Георгиев в наличието на регионалния шеф Марио Смърков.

Павел Попов е мъдрец по обучение, препоръчан е за поста от " Демократична България ". Промяната, която желаеме, не е просто промяна на едни с други, а рационализация, разяснява той и добави, че като член на христиандемократическа партия надълбоко има вяра в правилото на субсидираността, това значи проблемите да бъдат решавани там, където пораждат, а не по някаква вертикала. Ще се постарая да работя за това като представител на централната власт на локално вино, добави той.

Александър Николов е правист по обучение, препоръчан от управлението на партия " ИТН ". До момента той е работил като юрист, има 17 години юридически стаж. Считам, че поемаме отговорност в миг на рецесия, само че ще станем по-силни, като отхвърлим лесния излаз и поемем по верния път за посрещане на настоящите провокации, а те не са по никакъв начин малко, уточни той. Николов съобщи, че няма да си разреши да бъде воден от базов реваншизъм, само че няма да одобри опити за продължение на модела на злоупотреби.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР