Двамата живеели от 17 години на семейни начала, тя е

...
Двамата живеели от 17 години на семейни начала, тя е
Коментари Харесай

След жестокото убийство на Кристина: Мъж преби жена си с лопата, отряза ѝ пръстите на дясната ръка

Двамата живеели от 17 години на фамилни начала, тя е на 32 година

Районната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт против мъж на 41 години за причиняване на тежка телесна щета на жена в изискванията на домашно принуждение, оповестяват от пресцентъра на институцията.

Той е предаден на съд за това, че е предизвикал на 32-годишната З.К. тежка телесна щета и тя губи всички пръсти на дясната си ръка.

Обвиняемият с букви М.С. е предаден на съд за това, че от  началото на месец август до 5 септември 2022 година незаконно е лишил от независимост 32-годишна жена в Казанлък. Това се е случило в изискванията на домашно принуждение, по непосилен и рисков за здравето на потърпевшата метод. Мъжът я е затворил и не ѝ е разрешавал да излиза в продължение на повече от две денонощия.

М.С. и потърпевшата З.К. живеели от 17 години на фамилни начала. Те имат четири деца. Във съдбовния ден мъжът нанесъл побой на дамата с дървена ръкохватка на лопата. Той се уплашил, че ще бъде съден за побоя и лишил дамата от правото на лекуване и от правото свободно да излиза от жилището им, с цел да не я види някой.

М.С. я държал заключена в продължение на месец. През това време раните ѝ се възпалили и тя изпитвали мощни болки, получила гангрена. На 5 септември родителите ѝ подали сигнал на тел.112, че не са виждали щерка си повече от месец и нямат връзка с нея. Служители на Министерство на вътрешните работи посетили адреса и открили, че потърпевшата З.К. е в тежко положение.

Спрямо обвинения е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “, считано от 7 септември предходната година. Предстои Районен съд–Казанлък да насрочи разпоредително съвещание по делото, допълват още от прокуратурата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР