Двамата дуелисти, които ще излязат на Арената на Фермата в

...
Двамата дуелисти, които ще излязат на Арената на Фермата в
Коментари Харесай

Бивш и настоящ емигрант излизат един срещу друг на Арената във Фермата

Двамата дуелисти, които ще излязат на Арената на Фермата в борба за оцеляване тази неделя, са Михаил и Иван Гинчев.

Само седмица откакто влезе в шоуто Мишо беше пратен на дуел от фермера на седмицата Алек, поради грубото си държание, с което съумя единствено за няколко дни да настрои всички против себе си. Дори травмата на крайници, която последният влезнал в предаването участник получи, не омилостиви останалите и те поддържаха решението Мишо да се бори за оцеляване в този миг.

Фермерът на седмицата Алек стимулира избора си, като още един път осъди държанието на Мишо: „ Отношението ти през цялото време и особено към дамите, не ми харесва. От предпочитание да влезеш в играта по-бързо ти беше на всяка гозба мерудия “, изясни футболистът.

В епизода в четвъртък вечер Мишо, който е брачен партньор на рускинята Альона от първия сезон на Фермата, изненадващо за всички избра за собствен конкурент на Арената Иван Гинчев. Очакванията на фермерите бяха той да избере Владо Николов, защото капитанът е един от отявлените съперници на държанието му. В последна сметка Мишо не се осмели да се изправи в борба с волейболната звезда, като шеговито изясни, че би трябвало да е по-сериозно контузен, с цел да може Владо да има късмет против него.

Михаил и Иван Гинчев имат опит като емигранти, само че споделят извънредно разнообразни визии за живота зад граница. Според Мишо, който е избрал да се прибере в България, емигрантите имат тежка орис и у нас се живее доста по-добре. За разлика от него Иван Гинчев счита, че най-хубавото, което е направил за семейство си е да емигрира в Германия и децата му да се родят там, а не в родината.

Мишо разяснява решението си да призове Гинчев на двубой с думите: „ Никога не съм виждал нищо неприятно от него и мисля, че ще бъде правилен дуел сред два хищника. Той ми е в категорията “.

Михаил влезе във Фермата преди седмица и незабавно провокира скандал, като още първоначално изясни на дамите, че са мързеливи. Заради грубото му държание фермерите стигнаха до общото решение да го изпращат на двубой всяка седмица, до момента в който не бъде отстранен. Освен че съзнателно отказаше да работи и саботираше ратайството си, Мишо съумя да счупи зъб на италианката Франческа, откакто не смели добре житото за хляба.

В четвъртък вечер стана ясно, че даже Божидара Бакалова, която до неотдавна беше на негова страна, не устоя на отношение му към останалите да не извършва отговорностите си, от които зависи прехраната на всички участници. Дизайнерката се закани да се саморазправи с Мишо като му „ забие един шут “.

Нов воин се появи мистериозно във Фермата. „ Горан от гората” – както той самичък се назовава – е бил един от хилядите претенденти за влизане в шоуто, само че отпада още в първите стадии на кастингите. Амбициран да потвърди на продуцентите, че са сбъркали, той изненадващо се появява в региона на фермата. Горан снима подвизите си с любителска камера и дава обещание да потвърди, че е най-големият почитател на шоуто.

Забавните завършения на „ Горан от гората “, снимани на терена към фермата, ще бъдат извънредно оповестени в формалния уебсайт на Фермата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР