Двама тийнейджъри мароканци, заподозрени, че са сред четиримата мъже, които

...
Двама тийнейджъри мароканци, заподозрени, че са сред четиримата мъже, които
Коментари Харесай

Задържаха братя тийнейджъри мароканци за групово изнасилване в Римини

Двама младежи мароканци, обвинени, че са измежду четиримата мъже, които изнасилиха полска туристка и пребиха до безсъзнание приятеля й на плажа в италианския адриатически курорт Римини, бяха разпознати в полицейски сектор през вчерашния ден, съобщи Асошиейтед прес. Малко по-късно бе арестуван трети обвинен.

Изнасилвачите са разпознати от перуанка, която бе подала недоволство, че е била изнасилена от същата група малко след първото нахлуване, оповестиха италиански медии.

Двамата мароканци, които са братя, се явили в локалното полицейско ръководство, откакто са разпознати във видеозапис от камери за наблюдаване, публикуван по малките екрани от полицията с вярата да открие нападателите. Перуанката, която била нападната на шосе близо до плажа, пристигнала в сектора в Римини, където ги идентифицирала.

Агенция АНСА заяви, че трети обвинен, показан единствено като малолетно лице от африкански генезис, е арестуван в прилежащия град Монтекио ди Песаро с помощта на информацията, предоставена от двамата братя мароканци.

Четвъртият обвинен, за който се допуска, че е пълновръстен, се търси от полицията.

Полската двойка се върна в родината си няколко дни след нападението. Двамата са били в Римини като част от група полски туристи. Приятелят на изнасилената полякиня е бил ударен с бутилка по главата, пребит и ограбен, разкри полицията. Полските управляващи са почнали лично следствие на закононарушенията против техните жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР