Двама служители на реда, които по това време не са

...
Двама служители на реда, които по това време не са
Коментари Харесай

Въоръжена жена откри стрелба в голяма църква в Тексас

Двама чиновници на реда, които по това време не са били на работа, гръмнаха жена в Хюстън, която нощес разкрила огън в " Лейкуудската черква " - една от най-големите евангелски църкви в Съединени американски щати , ръководена от известния ефирен евангелист Джоел Остийн, съобщи Ройтерс, като се базира на локалната полиция.

(*Видеото е архивно: Ще ограничи ли Съединени американски щати пазаруването на огнестрелни оръжия)

Жена на възраст към 30 години влезнала в църквата въоръжена с дългоцевно оръжие и съпроводена от дете на към 5 години, и разкрила огън, съобщи нощес пред кореспонденти началникът на полицията в Хюстън Трой Финър.

Двама служители на реда, които по това време не били на работа, я простреляли преди тя да успее да убие някого в църквата, в която се водела подготовка за осъществяване на работа на испански език, сподели още Финър.

По думите на Финър двама души са ранени, в това число детето, което е било с дамата. Официални представители обявиха, че се пробват да схванат каква е връзката на детето с разкрилата огън жена, както и нейните претекстове.

Детето е откарано в детската болница в Тексас и е в сериозно положение, оповестиха чиновници. Мъж на към петдесет години е бил ранен в крайници, само че положението му не е сериозно и той също е признат в локална болница.

" Тя е имала дългоцевно оръжие и е можело да бъде доста по-лошо ", уточни Финър.

Жената също по този начин заплашила, че има бомба, което по думите на Финър, предиздвикало управляващите да претърсят раницата и автомобила ѝ. Те не разкрили никакви експлозиви.

" Сърцата ни са с хората, наранени от днешната трагична пукотевица, както и с цялата общественост на " Лейкуудската черква " в Хюстън ", се споделя в изказване на губернатора на Тексас Грег Абът.

" Лейкуудската черква ", в която могат да се побират към 16 000 души, се управлява от Остийн и неговата брачна половинка Виктория Остийн, която също е свещеник.

Джоел Остийн е един от най-богатите и известни пастори и проповедници на евангелието на благоденствието в Съединени американски щати.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР