Двама руски войници избиха две села в пиянски буйстване, докато

...
Двама руски войници избиха две села в пиянски буйстване, докато
Коментари Харесай

Войниците на Владимир Путин убиха седем души в пиянско клане, докато изискваха алкохол от селяните

Двама съветски бойци избиха две села в разгулен вилнеене, до момента в който застрелваха всеки, който не е имал алкохол, твърди се.

Александър Осипов, 34, и Александър Кайгородцев, 37, са упрекнати, че са оставили диря от гибелта в Украйна, до момента в който са се придвижвали с боен пикап Patriot. Местни отчети допускат, че двойката от 144-та гвардейска мотострелкова дивизия на съветските сухопътни сили е умъртвила седем души през нощта на ужаса. В отчет се споделя: „ Те убиха поданици и изгориха къщите им, в случай че им отхвърлиха алкохол. “

Въпреки кървавото кръвопролитие не са формирани наказателни каузи в селата, следени от армията на Путин, заяви самостоятелната медия Astra. Сред починалите е колаборационистката Любов Тимчак, 54, назначена от Русия глава на окупираното село Абрикосивка, която по-рано е била украински чиновник, преди да премине на страната на окупаторите. 40-годишният Алексей Глинин, за който се оповестява, че е сътрудник на Тимчак и съветски военнослужещ, също е погубен.

Сергей Шуваев, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР