Двама русенски състезатели са включени в националния отбор на България

...
Двама русенски състезатели са включени в националния отбор на България
Коментари Харесай

Ангел Русев и Дениз Данев тръгват за Световното по вдигане на тежести в Саудитска Арабия

Двама русенски състезатели са включени в националния тим на България по повдигане на тежести за идното Световно състезание, което ще се организира в Саудитска Арабия. Традиционно в състава селекциониран от старши треньора на националите Иван Иванов попаднаха трикратният европейски първенец при мъжете Ангел Русев и съотборникът му в Тежкоатлетически състезателен клуб – Русе Дениз Данев.

 Първенството в Саудитска Арабия ще се яви и едно от надпреварите които носят точки за разпределението на квотите при тежкоатлетите за идната олимпиада в Париж следващата година. Дениз Данев ще се състезава в обичайна за него категория до 55 кг. Ангел Русев обаче ще се качи в категория до 67 кг.

Първата група състезатели на България заминат за Саудитска Арабия в неделя и ще имат няколко дни за подготовка и климатизация на място преди започване на шампионата, което започва публично на 4 септември. Групата ще бъде водена от Иван Иванов, а измежду треньорите е и един от персоналните наставници на Ангел и Дениз – Радослав Атанасов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР