Двама прокурори от Софийска градска прокуратура са получили заплахи за

...
Двама прокурори от Софийска градска прокуратура са получили заплахи за
Коментари Харесай

Двама прокурори са получили тежки заплахи за живота си

Двама прокурори от Софийска градска прокуратура са получили закани за живота си. Единият е намерил патрон в пощенската си кутия, а друга обвинителка е разкрила кръст от клони през входната врата на жилището си. Това съобщи изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Заплахите са подадени в неделя, от когато са и подадените сигнали.
Прочетете още
Сарафов е на чуване пред Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет във връзка със абсурда в правосъдната система, последвал убийството на Мартин Божанов - Нотариуса. На съвещанието участва правосъдният министър Атанас Славов.

" Сякаш настана една социална вакханалия, в която започнаха съответни закани против магистрати и това би трябвало да бъде прекратено ", разяснява и.ф. основен прокурор.

Пред магистратите Сарафов уточни още, че все още не разполага с достоверна информация за частни клубове, магистратско въздействие или съмнителни контакти сред съдии, престъпно проявени лица или лица с тежки репутационни зависимости.

Магистратите ще изслушат и проверяващия публицист Николай Стайков по отношение на следствията на Антикорупционния фонд за кръга, обвързван с Мартин Божанов - Нотариуса.

Готовност за чуване изяви и арбитър Владислава Цариградска. Пред медиите тя описа за напън от страна на убития Божанов и липса на съответна реакция от институциите, защото въпросът е от 2020 година Изслушването ѝ занапред следва.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР