Двама от участниците в побоя над децата спортисти и техните

...
Двама от участниците в побоя над децата спортисти и техните
Коментари Харесай

Оставиха в ареста двама от циганите, участвали в побоя над децата гребци в Асеновград

Двама от участниците в побоя над децата спортисти и техните треньори и родители в Асеновград желаеха да бъдат освободени от ареста и съдът да им наложи по-лека мярка за неотклонение, оповестява БТВ.

Костадин Мечев и Исмет Лютви показаха болнични листове, правени преди 5 години, с вярата магистратите да се смилят и да уважат молбата им заради влошени здравослово положение.

Асеновградският областен съд отхвърли настояването на Костадин Мечев и Исмет Лютви с аргумента, че дватата са изрично разпознати като участници в нападението против децата от асеновградския клуб по гребане.

При следствието на случая излиза наяве, че Костадин Мечев и Исмет Лютви са превозили група роми до болничното заведение в Асеновград и самите те са взели присъединяване в нанасянето на удари над пострадалите деца, треньори и родители.

Съдът уточни, че в случай че освободи подсъдимите, има заплаха те да бъдат линчувани. Според прокуратурата, към този момент са налице задоволително доказателства против двамата да бъдат повдигнати обвинявания и за опит за ликвидиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР