Двама от младите футболисти на ЦСКА, които получиха най-много шансове

...
Двама от младите футболисти на ЦСКА, които получиха най-много шансове
Коментари Харесай

Саша Илич вдигна мерника на две от големите надежди

Двама от младите футболисти на ЦСКА, които получиха най-вече шансове от Саша Илич - Станислав Шопов и Жираир Шагоян, ще отпаднат от титулярния състав за идващите мачове.

Родният плеймейкър се появи като промяна в заключителните минути на срещите с Берое и Ботев (Пловдив), до момента в който арменският национал остана неизползвана запаса, написа " Тема спорт ".

Срещу Септември обаче и двамата откриха място в стартовите 11, като сръбският треньор за следващ път им гласоподава огромно доверие.

И те още веднъж не се възползваха от него, като не донесоха никаква динамичност или комбинативност в играта на ЦСКА. Напротив - лишиха от нея. Шагоян бе сменен още на почивката, а Шопов в средата на втората част.

В седмицата преди дуела Саша Илич е бил доста удовлетворен от метода, по който двамата упражняват, и изключително от арменеца. Той обаче не посочил нищо от това против Септември.

Така против Локомотив Пловдив в събота Шопов и Шагоян няма да стартират като титуляри а не е изключено някой от тях даже да не попадне в групата на армейците.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР