Двама от чуждестранните играчи на Ботев (Пловдив) са бесни на

...
Двама от чуждестранните играчи на Ботев (Пловдив) са бесни на
Коментари Харесай

Звезди на Ботев бесни на клуба

Двама от задграничните играчи на Ботев (Пловдив) са гневни на клуба. Става въпрос за Антоан Бароан и Елвис Ману. Положението на първия е много по-сериозно. Той не попадна в групата за дербито с Локо, а вторият бе измежду 20-те, само че не влезе в игра, написа " Тема спорт ".

Двамата са здрави и нямат проблеми с травми. Въпросните играчи и най-много французинът са недоволни, че управлението им дало обещание прехвърляния в чужбина, а такива на този стадий нямало. Не е загадка, че Бароан е мечтан от няколко отбора в Белгия, Франция и Италия, само че към този момент офертите, които клубът получавал за него, не ги удовлетворявали. Ману пък се върна от наем в нидерландския Грьонинген. Той също се надявал, че ще бъде трансфериран - ново преотстъпване или продажба. Не дребна част от иностранците в Ботев били на мнение, че са прекомерно огромна численост в клуба, и желали да търсят реализация за себе си на друго място.

За това, че сред Бароан и канарчетата има напрежение, загатна и старши треньорът Станислав Генчев след дербито с Локомотив.

" Секулич си заслужи титулярното място с представянето си в подготовката и няма причина да не играе ", по този начин наставникът отговори на въпроса, за какво французинът не е негов избор за офанзивата.

Ботев Пловдив пък стартира подготовка за дуела с Левски в събота (18:45 часа). Мачът е на " Колежа ", а до него жълто-черните ще упражняват по един път дневно. Вчера часове след конфликта с Локомотив Генчев раздели отбора на две. Тези, които играха в дербито, имаха възстановителна подготовка, а останалите се готвеха на цялостни обороти. Очаква се младият експерт да направи някои промени по състава за дуела със сините.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР