Двама мексиканци, арестувани в предградие на столицата Мексико, докато пренасяли

...
Двама мексиканци, арестувани в предградие на столицата Мексико, докато пренасяли
Коментари Харесай

Мексиканско семейство призна убийствата на 20 жени

Двама мексиканци, задържани в предградие на столицата Мексико, до момента в който пренасяли човешки остатъци, признаха за убийствата на минимум 20 дами, съобщи Франс прес. "Това е нечувано, в никакъв случай не сме се сблъсквали с сходен случай ", разяснява прокурорът на щата Мексико Алехандро Гомес по радио Формула.
Двамата серийни убийци, Хуан Карлос Н. и брачната половинка му Патрисия Н., били задържани четвъртък в североизточното предградие Екатепек, известно с високото ниво на принуждение. Те били обвинени за шест убийства, само че мъжът е признал за над 20 и е съобщил детайлности за 10 от тях, предава Българска телеграфна агенция.
Двойката привличала дами с оферти за продажба на бебешки облекла. Повечето жертви са били самотни майки, търсещи преференциална договорка, изясни прокурорът. Убиецът признал, че е насилвал доста от жертвите, преди да ги убие и да продаде останките и движимостите им. Освен това той е продал двумесечното бебе на една от дамите на друга двойка, която също е задържана.
Убиецът съобщил за убийствата умерено и с удовлетворен тип, акцентира Гомес,според който мъжът желае да се прочуе.
Двойката убийци има три деца.
След оповестяването на случая стотици мексиканци проведоха шествие със свещи и бели облекла по улиците на Екатепек, с цел да желаят да се постави завършек на убийствата на дами. По данни на Организация на обединените нации всеки ден в Мексико биват убити приблизително по седем дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР