Двама македонски митнически служители, пропуснали през границата автобуса, който катастрофира

...
Двама македонски митнически служители, пропуснали през границата автобуса, който катастрофира
Коментари Харесай

Македонските митничари, пуснали през границата катастрофиралия автобус, са уволнени

Двама македонски митнически чиновници, пропуснали през границата рейса, който катастрофира на автомагистрала „ Струма “ в България, са уволнени. Това заяви македонската организация МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Според първите заключения от вътрешна инспекция излизането на рейса от Северна Македония на 18 ноември не е записано електронно , а е осъществена е единствено легализация на документа за транспорт на пасажери, заяви Управлението на митниците на Република Северна Македония.

Туристическият рейс в нощта на 22 против 23 ноември на връщане от Истанбул към Скопие. Загинаха минимум 45 души, а избавените са едвам седем. Самоличността на жертвите, както и аргументите за нещастието занапред ще бъдат разследвани.

Според Министерство на превоза на Северна Македония авариралият рейс няма регистриран лиценз за интернационален превоз, въпреки другите рейсове на компанията притежател „ Беса Транс “ да имат такива лицензи. По-рано министерството заяви, че стартира процедура по лишаване на лиценза на компанията, на която е принадлежал туристическият рейс.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за предоставя
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР