Двама мъже се изложиха жестоко с постъпката си в заведение.

...
Двама мъже се изложиха жестоко с постъпката си в заведение.
Коментари Харесай

Двама мъже станаха за резил за 30 лева

Двама мъже се изложиха грубо с постъпката си в заведение. Те са посетили ресторант в Пловдив, създали са поръчка на стойност 30 лв., като в един миг, напущат мястото без да платят.

„ Ако ги познаете, им кажете, че не съм за 30 лв. сметка, която не си заплатиха, щом самочуствието им коства толкоз, дано се усещат VIP. А към вас сътрудници, пазете се от тези господа!, “ предизвести Klaudia Shishkova във Фейсбук.

Тя популяризира и техни фотоси, с цел да бъдат разпознати от притежатели и личен състав на заведения в града.

„ Мдааа, неприятно и то не толкоз за вашите откраднати 30 лева, що се касае за тия хорица, които стават за посмешище за 30 кинта. Всичко се връща, дано такива случки да не ви отхвърлят да работите с въодушевление и предпочитание, “ разясняват в мрежата.

„ На 100 места по 30 лева и ето 3 000 лева Боклуци. Споделяйте ги. За 30 лева да видят техните познати и другари, що за хора са. “

„ То няма потребност от коментар, само че въпреки всичко е срамотия, за 30 лв.. Дано се усещат горди с постъпката си, огромна машинация са създали.... Докато живеят в наща страна, хора без мозък, в никакъв случай няма да се оправи ДЪРЖАВИЦАТА ни. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР