Двама мъже са с повдигнати обвинения за сексуално посегателство над

...
Двама мъже са с повдигнати обвинения за сексуално посегателство над
Коментари Харесай

Новото #metoo: Жени изпищяха от секс маниаци в самолети, ФБР в паника

Двама мъже са с повдигнати обвинявания за полово посягане над дами в самолети, летящи към Сиатъл, тази седмица. Случаите не са свързани между тях, само че идват след вълна от недоволства за полови набези в самолети, които към този момент съществено тревожат ФБР, оповестява Си Ен Ен.

Първият случай е от януари, на полет от Лондон, а вторият – от март, на полет от Анкъридж, оповестяват федералните прокурори. Бабак Резапур и Никълъс Матю Стивънс са упрекнати в принудителен полов контакт на аероплан, за което може да лежат до 2 години в пандиза.

На 10 януари пътничка е била преместена в междинната част на салона на самолета, откакто на различен пасажер му прилошало. 41-годишният Резапур бил от другата страна на редицата като сред тях имало празна седалка, която не била неговото място. Самолетът попаднал в турбуленция и дамата взела медикаменти против гадене и тревога и изпила чаша вино. По-късно Резапур, който тя не познавала, ѝ донесъл втора чаша вино. След като я изпила, тя почувствала зашеметяване и не можела да се задържи будна. Събуждала се и заспивала няколко пъти. През това време мъжът свалил якето си, с цел да го употребява като прикритие, опипвал я и слагал ръката ѝ на гениталиите си.

В един миг жертвата избягала в задната част на самолета, където стюардите я намерили свита в ембрионална поза. Тя им разказала за случилото се. Насилникът отрекъл.

На 8 март по време на полет от Анкъридж към Сиатъл 37-годишният Стивънс седял в една редица с 22-годишна жена, която била до прозореца. Между тях имало празна седалка.

Стивънс почнал да тормози дамата и тя няколко пъти му споделила да спре. Той я карал да му каже какво обича и тя му дала отговор. Той пък ѝ споделил, че обича „ убиването на животни, убиването на още животни и да вървя за риба, с цел да умъртвявам още повече животни “. След това я попитал: „ Защо би трябвало да умъртвявам животни, с цел да печеля момиче като теб? “ и почнал да си прави шегички за ликвидиране на хора. Жената се ужасила от него.

В един миг Стивънс се преместил по-близо до нея, поставил си главата на рамото ѝ, сграбчил я за бедрото и за гърдите няколко пъти. Служител на самолетната компания се обадил в полицията.

Разследващи от ФБР акцентират, че половите набези във въздуха са се нараснали с цели 66% от 2014 до 2017 година. През 2017 година федералните са почнали 63 такива следствия.

Преди месеци специфичен сътрудник Дейвид Родски разкри, че броят на половите набези в самолети е скочил до „ тревожни числа “ и добави: „ Не сме сигурни за какво “.

По-рано пред Си Ен Ен четири дами описаха за сходни ужасяващи прекарвания до момента в който пътували със аероплан.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР