Двама мъже получиха осъдителни присъди за отвличане, изнасилване и блудство

...
Двама мъже получиха осъдителни присъди за отвличане, изнасилване и блудство
Коментари Харесай

Общо 19 г. затвор за двама, отвлекли и изнасилили жестко 15-годишно момиче

Двама мъже получиха неоправдателни присъди за похищение, обезчестяване и блудничество с 15-годишно момиче. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – София съдът е признал за отговорни К.Н. и Т.Й. и е постановил неоправдателна присъда по отношение на двамата подсъдими.

К.Н. е бил притеглен към наказателна отговорност за това, че към 1 часа през нощта на 30 август 2013 година, с лек автомобил, отвлякъл петнадесетгодишно момиче от пред дома му в с. С. Мъжът наложително го отвел в друго село, като взел мобилния му телефон.

До 4 часа, в с. Е., Софийска област, в съучастничество с другия обвиняем по делото – Т.Й., той се съвкупил с нея, като я принудил за това със мощ. К.Н. дърпал потърпевшата за косата, блъснал я на земята, ритал я по тялото и краката, хвърлил я на леглото, а Т.Й. държал ръцете ѝ през железна тръба на рамката на леглото. Освен това, от страна на подсъдимия Н., по отношение на петнадесетгодишното момиче били осъществени блудствени дейности и отправени закани, че ще бъде убита.

Съдът е определил едно общо наказване за К.Н. в размер на 10 години "лишаване от независимост " при непоколебим режим на изтърпяване. Т.Й. е наказан на девет години "лишаване от независимост ". Уважени са гражданските искове от 40 000 лв. и 20 000 лв., представляващи обезщетение за породени неимуществени вреди.

След изговаряне на присъдата, съдът служебно е определил мярката за неотклонение за К.Н. и Т.Й., а точно "подписка " по повод и на двамата подсъдими.

Наблюдаващият прокурор от Софийската окръжна прокуратура е подал митинг до Софийския апелативен съд по отношение на ограниченията за неотклонение. В претекстовете е посочено, че осъществените от двамата подсъдими умишлени закононарушения са тежки и са налице действителна заплаха те да се укрият.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР