Двама мъже, катастрофирали, избягали и пребили сервитьор в Бяла Слатина,

...
Двама мъже, катастрофирали, избягали и пребили сервитьор в Бяла Слатина,
Коментари Харесай

Див екшън! Мъже катастрофирали, избягали и пребили сервитьор във Врачанско

Двама мъже, аварирали, избягали и пребили сервитьор в Бяла Слатина, бяха изправени на подсъдимата пейка. Зрелищният екшън се разиграл на 10 май 2017 година, само че наказването си двамата мъже получили едвам преди дни в районния съд в Бяла Слатина.
А.В. и П.П. разиграли подиуми като от филм. Жителите на града първо станали очевидци на злополука, а по-късно и на последвал побой.
Всичко почнало към 18 часа, когато в полицията бил получен сигнал за аварирала кола в бордюр на улица в Бяла Слатина.
На мястото бил изпратен полицейски екип, който заварил лек автомобил „ БМВ”, само че в него и наоколо до мястото нямало никого. В същия миг изненадващо от близкото питейно заведение излезли няколко индивида, които викали за помощ. Ченгетата незабавно се втурнали към барчето, където разкрили участниците в злополуката. Картинката, която заварили униформените обаче била потресаваща - авариралите таман били набили сервитьор в заведението. Полицаите се пробвали да открият самоличността на биячите, само че те станали още по-буйни и даже почнали да блъскат чиновниците на реда.
На мястото бил изпратен спомагателен патрул от районното полицейско ръководство в града. Те за малко съумели да усмирят буйстващите бабаити и да открият самоличността им. Това били 41-годишният П.П. и 47-годишният А.В., локални поданици. При задържането им те още веднъж оказали опозиция и даже отправяли закани, закани и псувни към служителите на реда. Двамата били приведени в районното ръководство на Бяла Слатина и арестувани за период от 24 часа.
В съда мъжете сключили съглашение с държавното обвиняване, като се признали за отговорни в повдигнатите обвинявания. Наказанието за П.П. и А.В. е санкция в размер на по 250 лв., както и пробация за всеки един в период от по половин година. Двамата ще би трябвало да си поделят и разноските по делото в размер на 215 лв..
Определението е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР