Двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с

...
Двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с
Коментари Харесай

Закопчаха двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с марихуана

Двама мъже - дилър и притежател на дребна ферма с марихуана са арестувани в полицейския арест на районно управление (на МВР) в Стамболийски, оповестиха от пресцентъра на полицията.

При инспекция в обитаемото място, на таванско помещение в триетажна къща, са открити току- що отрязани свежи растения от рода на конопа. Стръковете са били с височина сред 1,05 и 1,75 метра, а притежателят им грижливо ги бил подготвил за изсушаване, окачвайки ги на въжета.

В хода на подхванатите процесуално следствени дейности е открито, че 41 годишният мъж, който обитавал постройката, отглеждал растенията в дребна ферма в запустяла равнища в местността Паша махала, в землището на село Цалапица. Задържаният мъж има предходни престъпни прояви по линия на наркоразпространението. Само ден преди този момент чиновници на престъпна полиция в ръководството задържали в градския парк и 37 годишен махленски дилър.

При последвало претършуване в дома му чиновниците на реда разкрили марихуана с тегло 223 гр. Наркотикът бил открит в холна секция, а изсушената листна маса била готова и предопределена за улично разпространяване. По случаите, под надзора на прокуратурата, са формирани бързи производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР