Двама лидери на партията на Има такъв народ в Кюстендилско

...
Двама лидери на партията на Има такъв народ в Кюстендилско
Коментари Харесай

Рокади в ръководствата на Има такъв народ в Кюстендил и Дупница

Двама водачи на партията на „ ИТН ” в Кюстендилско бяха свалени от постовете си след незабавно съвещание на регионалното управление, на което участваха представители на националното управление, осведоми struma.bg.
След като регионалният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста, мястото му зае Снежанка Райчова Траянска, счетоводител и експерт в Окръжен и Административен съд в Кюстендил.
 Любен Дилов-син: Със Слави Трифонов се разделихме поради политика Любен Дилов-син: Със Слави Трифонов се разделихме поради политика
Политиката разделила тогавашните другари Слави Трифонов и Любен Дилов. Това призна в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Дилов-син. Преди го...
С управителния пост в партията се раздели и общинският водач в Дупница Николай Златарски. Той подаде оставка незабавно след изборите на 4 април. Златарски беше на косъм да влезе в 45-ото национално заседание. До последно желанията за първите двама в листата на „ ИТН ” в 10 МИР – Кюстендил бяха да влязат като депутати от столицата. Водачът на листата Виктория Василева обаче в последния миг влезе в Народно събрание от Кюстендил, макар че беше подала заявление, че ще бъде народен представител от София. Вчера на мястото му като общински координатор в Дупница е определен стоматологът доктор Здравко Данаилов, потомствен доктор. Семеен, с две деца. Досега Данаилов не е бил политически привързан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР