Двама криминално проявени са задържани за убийството на красавицата от

...
Двама криминално проявени са задържани за убийството на красавицата от
Коментари Харесай

Двама задържани за убийството на красавицата Андреа

Двама престъпно проявени са арестувани за убийството на хубавицата от с. Галиче. В момента текат разпити, съобщи Нова тв.

ВИЖ ОЩЕ: Момичето в Галиче изнасилено преди убийството

Село Галиче е в потрес от злокобното ликвидиране на 18-годишното момиче, което бе намерено с прерязано гърло в двора на фамилната къща. Жертвата е Андреа Руменова.
Ученичката от гимназията в белослатинското село е открита към 8.40 часа гола, пребита и изнасилена, оповестява дир.бг.

Андреа живеела сама в фамилната къща, защото брат й и татко й работят в Англия, а майка й напуснала фамилията и имала нов брачен партньор. Местните описват, че нощес в региона предходна шумна компания. Имало крясъци и викове, само че комшиите го отдали на буйната кръв на младежите.
Очевидци описват, че комшия на момичето, към 02.30 ч. е чул звук, излязъл е в двора и е почнал да вика. Тогава от къщата на Андреа са излезли няколко индивида, качили са се в черна кола и са потеглили, добавя „ Зов нюз “.
В селото са в потрес от нещастието, тъй като Андреа е била доста положително момиче и не се е занимавала с нищо подозрително или непочтено. Красавицата имала сериозен другар - Мирослав, който е футболист в Чавдар (Бяла Слатина). Той е един от първите разпитани.
Работата по случая продължава.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР