Двама израелски офицери загинаха от приятелски огън при изпълнение на

...
Двама израелски офицери загинаха от приятелски огън при изпълнение на
Коментари Харесай

Израелски военни загинаха от приятелски огън

Двама израелски офицери починаха от другарски огън при осъществяване на патрулна задача в територия, прилежаща към военна база в долината на река Йордан, заяви израелската войска.

"Офицерите не са били разпознати и са били убити по простъпка от израелски огън ", съобщи тя. Семействата на починалите са известени. Вестник "Джерузалем пост ", представен от Българска телеграфна агенция, заяви, че в региона се е провеждало обучение с бойни стрелби.

Двамата починали военнослужещи били завършили учението в огневата зона въз основата Наби Муса и патрулирали, когато внезапно забелязали недоверчив контур. Пристъпили към арест на лицето в сходство с откритата процедура, в това число с производство на предупредителни изстрели във въздуха, се споделя в публикацията. После обаче били убити от различен израелски военнослужещ, който взел по простъпка офицерите за терористи.

Точните условия към произшествието, станало нощес, се обясняват, съобщи израелската войска. "Израелските въоръжени сили сервират най-искрени съболезнования на опечалените фамилии и ще продължат да ги поддържат ", обявиха военните.

Министър-председателят Нафтали Бенет също изрази страдание за случилото се. "Двамата командири бяха посветили най-хубавите години от живота си на сигурността и отбраната на нашата татковина Израел. Целият израелски народ скърби за тях ", написа той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР