Двама изпълнители, започнали звездния си път в X Factor, ще

...
Двама изпълнители, започнали звездния си път в X Factor, ще
Коментари Харесай

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Двама реализатори, почнали звездния си път в X Factor, ще стъпят още веднъж на сцената на шоуто в Парти вечерта.

Концертът ще бъде открит от спечелилия в трети сезон на X Factor – Славин Славчев.

„ Винаги е наслаждение да се върна на тази сцена и още повече, че този път ще споделя прекарването с момчетата от групата Julian’s Laughter. Нямаме самообладание! “, споделя един от най-запомнящите се рок артисти в историята на шоуто в България.

„ На този стадий всички са спечелили изключително в случай че съумеят да запазят хумора и положителните връзки между тях “, добавя той.
 Славин Славчев Славин Славчев
Шест години след присъединяване си в X Factor, Михалеа Филева ще се появи още веднъж на познатата сцена, с цел да показа своя най-нов сингъл - „ Последни думи”, минути преди някой от финалистите да се сбогува с шоуто.

Михаела Филева е трикратна носителка на премията за Изпълнителка на годината, а дебютният ѝ албум печели наградата за най-хубав БГ албум през 2016 година
 Михаела Филева Михаела Филева
Диско топки, части, почтени за дансинга и безчет цветове ще поддържат положителното въодушевление и ентусиазма на участниците в шестия лайв на X Factor, тази неделя от по NOVA.

В шоуто ще прозвучат паметни части на Кейти Пери, The Pussycat Dolls, Бруно Марс и доста други реализатори, оставили следва в актуалната поп музика.
 Водещите Алекс Раева и Мария Игнатова Водещите Алекс Раева и Мария Игнатова
Мирослава ще остави джаз звученето зад тила си, а Марио и Виктория ще би трябвало да се впуснат в огнени ритми и латино звучене.

Какви са провокациите пред останалите финалисти? Кой ще се раздели със сцената на пети сезон и кой ще продължи към мечтания край – ще разберете тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Вижте още от магията на X Factor:

Криско и Pavell & Venci Venc’ с премиера на сцената на X Factor

Тъмните сили на Хелоуин завладяват на X Factor

24 участници ще се борят за място в X Factor

Вижте евентуалните тимове в X Factor

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР