Двама гръцки полицаи бяха закопчани във връзка с убийството на

...
Двама гръцки полицаи бяха закопчани във връзка с убийството на
Коментари Харесай

Закопчаха гръцки полицаи заради убийството с 97-те изстрела в Атина

" Двама гръцки служители на реда бяха закопчани по отношение на убийството на топмафиота Вангелис Замбонис, с прякора Замбон (Шунката), в Атина ", написа локалният вестник " Катемерини ".

" Служителите на реда са реагирали на сигнала за разстрела на 44-годишния мъж в ранните часове на неделя и са пристигнали първи на мястото на престъплението в източния квартал на гръцката столица " Неос Космос ". Те са създали фотоси с мобилните си телефони от сцената на убийството и ги разгласили в обществени мрежи ", добави медията

" Двамата служители на реда бяха закопчани от своите сътрудници от отдела " Вътрешни следствия ". Арестуваните в скоро време ще застанат пред прокурор, тъй като са популяризирали информация, получена по длъжностен път ", написа още изданието.

Както към този момент екипът на към този момент заяви, водачът на проведената незаконна формация бе убит с 97 изстрела.

" Най-вероятните оръдия на закононарушението са били автомати " Калашников - 47 " (АК-47) ", добави " Катемерини. Физическите убийци на Шунката са се придвижили до мястото на престъплението с автомобил " Лексус ", откраднат преди половин година в друга страна. Регистрационните табели на колата са подправени и са сходни с тези на различен автомобил, употребен в Гърция ", написа още вестникът.

" Възможна причина за разстрела на Замбонис е спор сред неговата и друга престъпна конструкция за систематизиране на пазара на контрабандни цигари и други тютюневи произведения. Вероятно съперниците на Шунката са рускоезични мафиоти ", добави медията от Гърция.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР