Двама футболисти от националния отбор на Република Северна Македония, които

...
Двама футболисти от националния отбор на Република Северна Македония, които
Коментари Харесай

Двама футболисти от Северна Македония пропускат мачовете с Грузия и България

Двама футболисти от националния тим на Република Северна Македония, които бяха планувани в листата за мачовете с Грузия и България, отпаднаха поради травми, заяви Футболната федерация на страната.

Така проблемите пред селекционера на Република Северна Македония Благоя Милевски се усилиха, откакто още през предходната седмица стана ясно, че ще има и други изчезнали.

Новата двойка контузени са Стефан Ристовски и Валон Етеми, откакто преди няколко дни се разбра, че треньорът няма да употребява и Дарко Чурлинов.

Ристовски има проблем с ахилесово сухожилие, а Валон Етеми, играч на турския Истанбулспор, има разтежение на бедрения мускул. На мястото на двамата травмирани Милевски ще извика нови хора, прецизират от федерацията. 30-годишният Ристовски е капитан на тима и играе в Динамо (Загреб), откъдето оповестиха за контузията му. Това е и повода да не играе през вчерашния ден в градското дерби с Локомотива (Загреб).

Националният тим на Република Северна Македония по футбол се събира през днешния ден в 18.30 часа на състезателен център " Петър Милошевски " за първа подготовка. На 23-и септември те гостуват на Грузия в Тбилиси в среща от група С3 на шампионата Лига на Нациите, а три дни по-късно одобряват и България в Скопие. Нападателят Тихомир Костадинов и Ердон Даци също няма да бъдат в хотел " Хилтън " през днешния ден за началото на лагера, заради травми, за които се знае от дълго време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР