Двама души загубиха живота си през последните два дни от

...
Двама души загубиха живота си през последните два дни от
Коментари Харесай

Родното море взе две жертви само за два дни

Двама души изгубиха живота си през последните два дни от удавяне в морето. Единият случай е станал в региона на къмпинг Нестинарка край Царево, а другият на плаж Бутамята в Синеморец. 
Прочетете още
21-годишен софиянец е една от жертвите. Той е бил на плаж на Нестинарка, влезнал в бурното море да плува, само че по този начин и не е излязъл. Малко по-късно спасителите са извадили безжизненото му тяло. Трупът му е откаран за аутопсия в поделение Съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас. 

Вчера сутринта се е разиграла същинска драма на плаж Бутамята край Синеморец. От водата е извадена 28-годишна давеща се украинска туристка. Спасителите в продължение на 50 минути са оказали реанимационна помощ на младата жена, само че макар напъните им, тя е умряла. Установено е, че туристката е била с осемгодишния си наследник и 16-годишната си сестра, които също влезнали в морето, само че четирима спасители съумели да ги извадят на брега и да ги спасят от удавяне. Те са пристигнали у нас на 21 август и са отседнали в Синеморец.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР