Двама души са загинали, а 24 са ранени при 23

...
Двама души са загинали, а 24 са ранени при 23
Коментари Харесай

23 катастрофи в страната за 24 часа, двама души са загинали

Двама души са починали, а 24 са ранени при 23 произшествия в страната през последното денонощие, заяви на уеб страницата си Министерство на вътрешните работи. В София са станали 19 леки пътнотранспортни катастрофи, при които няма починали или ранени.
Прочетете още
От началото на месеца са станали 666 пътнотранспортни катастрофи, при които са починали 51 души, а 848 са потърпевши.

От началото на годината злополуките са 4419, при които жертвите са 333 души, а 5817 са потърпевши. 

От Министерство на вътрешните работи напомнят, че ще бъдат въведени ограничавания за придвижването на товарни коли над 35 тона при температура на въздуха над 35 градуса на автомагистрала „ Хемус “, както и на обособени сектори на първокласните пътища Русе – Варна, Велико Търново – Белокопитово и Силистра – Ямбол.

Промени в придвижването през днешния ден ще има поради провеждането на интернационалната Колоездачна обиколка на България. Временната организация на придвижване в секторите, по които ще минават колоездачите, ще се вкарва директно преди провеждането на надпреварата. Колоната ще се води от два пилотни автомобила. В лимитираните за придвижване прави ще бъде обезпечен достъп, при нужда, за колите със специфичен режим на придвижване като коли за спешна помощ, пожарни и други Маршрутът, по който ще премине колоездачната обиколка и секторите, по които ще има смяна в организацията на придвижване, могат да бъдат видени тук.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР