Двама души са били убити, а десетки ранени при вчерашните

...
Двама души са били убити, а десетки ранени при вчерашните
Коментари Харесай

Двама убити и десетки ранени по време на протестите в Каракас

Двама души са били убити, а десетки ранени при вчерашните митинги в Каракас, Венецуела. Жена на 27 години е умряла в болница в Каракас, откакто е била простреляна в главата по време на митинг против Николас Мадуро, съобщи Франс прес, като се базира неправителствената организация Венецуелски център за наблюдаване на обществените спорове.

" Осъждаме убийството на младата Хурубит Раусео, ранена с патрон по време на проява ", се споделя в известие в Туитър на организацията, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Същевременно в Туитър Хуан Гуайдо написа, че е погубен и 24-годишен юноша, който е взел участие в митингите на 30 април, съобщи ТАСС.

" Диктатурата умъртви 24-годишен човек, който показваше желанието си за свободен живот ", акцентира Гуайдо в Туитър.

Пред стачкуващи, събрали се в Каракас, Гуайдо прикани за обща стачка и сподели, че митингите във Венецуела ще продължат.

Същевременно пред свои последователи, събрали се пред президентския замък, Мадуро сподели, че ще накаже предателите.

" Вчера шепа предатели, привлечени от пучистката десница, се пробваха да се наложат. Те бягат от посолство в посолство. Правосъдието ги търси и скоро те ще отидат в пандиза, с цел да платят за измяната и закононарушенията си ", сподели Мадуро.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР