Двама души пострадаха при катастрофа, станала малко преди 7:00 ч.

...
Двама души пострадаха при катастрофа, станала малко преди 7:00 ч.
Коментари Харесай

Серия от катастрофи на Околовръстното в София, такси се заби във витрина на Петте кьошета

Двама души пострадаха при злополука, станала малко преди 7:00 ч. тази заран на Околовръстния път на София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Ударили са се две коли. Пострадалите са откарани за обзор. Мъж е с контузия на крайници, а жена със затруднено дишане. В региона на случая има запушване.

Инцидентът е станал в сектора сред бул. " Бъкстон " и бул. " Пушкин ", след бензиностанцията на ОМВ в посока квартал " Люлин ".

Във фейсбук групата " Катастрофи в София " предизвестяват и за друга злополука на Околовръството, където кола е " паркирала " на мантинелата.

 

 Снимка: фейсбук

" Избягвайте Околовръстното! Този е паркирал на мантинелата след Шела на Бояна. Преди разклона за Бъкстон, пред ОМВ има и преден удар сред двама! Минава се, само че постепенно, допускам ще стане по-зле. От челния удар потегли кола за спешна помощ, евентуално има потърпевши! ", написа в пост Ива Тотева.

Тази нощ и таксиметров автомобил се е забил във витрина на телеком в центъра на София. Инцидентът е станал на Петте кьошета, демонстрират фрагменти във фейсбук групата " Катастрофи в София ". На място са пристигнали пожарна, кола за спешна помощ и полиция. Към този миг не се оповестява за потърпевши.

 Сничка: Facebook групата " Катастрофи в София ", Ива Вълчева

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР