Двама души, най-вероятно нелегални имигранти, са загубили живота си снощи,

...
Двама души, най-вероятно нелегални имигранти, са загубили живота си снощи,
Коментари Харесай

Ужас в Гърция! Влак прегази и уби двама, половин час по-късно помете друг човек

Двама души, най-вероятно незаконни имигранти, са изгубили живота си нощес, откакто бяха премазани от трен на ОСЕ в региона на Александруполис, а трети се бори за живота си в в университетската болница „ Еврос “.
Влакът е изпълнявал маршрут Александруполис-Орменио и е прегазил двамата в региона на Антия. Машинистът незабавно е уведомил полицията за случая, както и че ще продължи по маршрута до Орменио, където е изчакал полицията, защото е превозвал пасажери и по предписание на прокурора на Върховния съд, превозването не може да бъде прекратено, а би трябвало да се извърши.
Трагедията е, че съвсем половин час след случая на разстояние към 10 километра от кръстовището на община Александруполис, същият трен удря трети човек, за което машиниста твърди, че е схванал едвам след удара.
Третият ранен е прехвърен в болничното заведение с заплаха за живота. В положение на потрес е трансфериран и машиниста, който е подложен на плануваните от закона проучвания и по-късно освободен с прокурорско предписание.
Пътуването е осъществено със забавяне от два часа и промяна на машиниста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР