Двама души бяха арестувани в Аделаида, след като полицията откри

...
Двама души бяха арестувани в Аделаида, след като полицията откри
Коментари Харесай

Откриха 139 кг кокаин, скрит в луксозни автобуси в Австралия

Двама души бяха задържани в Аделаида, откакто полицията откри 139 кг. кокаин, прикрит в доставка на първокласни рейсове, съобщи ДПА, като цитира изказване на Австралийската федерална полиция.

Наркотикът е бил открит в края на предишния месец в 4 първокласни рейса, част от интернационална доставка за Аделаида. Двама мъже, на възраст 22 и 19 години, са проникнали в рейсовете след идването им в Аделаида и са взели пратката, заяви Агенция Франс Прес, представено от Българска телеграфна агенция.

Стойността на опиатите на улицата се прави оценка на 45 млн. австралийски $ (29,2 млн. щатски долара), оповестяват от полицията.

Мъжете са упрекнати в опит за владеене на кокаин в комерсиално количество. Ако получат оптималната присъда, те рискуват да бъдат наказани на пожизнен затвор.

" Пратки с кокаин се конфискуват по границите на страната в невиждани размери, защото Австралия се изправя против световния растеж на трафика ", съобщи суперинтендантът на австралийските гранични сили Андрю Доусън. " Синдикатите на проведената престъпност са безмилостни в напъните си да наводнят крайбрежията ни с кокаин, като единствената им мотивация е чисто и просто лакомия и облага. "

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР