Двама души бяха арестувани по подозрение за убийство на начинаеща

...
Двама души бяха арестувани по подозрение за убийство на начинаеща
Коментари Харесай

Драма в Лондон: Млада актриса с пищен бюст намекна, че е бременна от известен певец и я изхвърлиха от прозореца на баровски апартамент

Двама души бяха задържани по съмнение за ликвидиране на начинаеща актриса, която е била хвърлена от 19-тия етаж на елитна жилищна постройка в Лондон, написа The Sun. 22-годишната Бетани-Мария Билс паднала от прозореца на жилището, чиято стойност се пресмята на 2,6 милиона паунда.



Тялото на починалата било намерено на тераса на шестия етаж. Девойката умряла на място. Разследването сподели, че е умряла от тежки контузии в следствие от рухването. В същия ден служителите на реда арестували 38-годишни жена и мъж, само че след това ги освободили под гаранция.



Бетани написа в обществените мрежи, че работи като актриса, танцьорка, възпитател, хореограф и певица. Нейни другари я разказват като добра, интелигентна и надарена госпожица, която променяла живота на всички, които се познавали с нея.



" Тя беше целият свят за нас. Имаше най-ярката усмивка и най-красивия глас. Тя беше нашата певица. Думите " ще тъжим за нея " не могат да опишат това, което усещаме след нейната загуба, " споделя нейна другарка.

Малко до гибелта си Бетани описа в Туитър за своите душевен проблеми и признава, че е правила опит за самоубийство. Но няколко часа преди гибелта девойката била в приповдигнато въодушевление и написала във Facebook, че инцидентно е срещнала артиста The Weeknd.
" The Weeknd одеве мина около мен и се докосна до гърба ми. Направо се задавих. И в този момент мисля, че чакам дете от него, " написа тя.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР