Двама братя бяха осъдени от Районен съд - Варна за

...
Двама братя бяха осъдени от Районен съд - Варна за
Коментари Харесай

Осъдиха братя за кражба на телефон от пекарна за закуски

Двама братя бяха наказани от Районен съд - Варна за кражба в съучастничество на телефон от пекарна за закуски. Двамата подсъдими получиха разнообразни санкции. 
По-малкият от братята - 20-годишният Симеон беше наказан да изтърпи наказване пробация за период от 11 месеца, като през този интервал предстои два пъти седмично на наложителна регистрация по сегашен адрес и следва да организира периодически срещи с пробационни чиновници. Освен това 20-годишният юноша би трябвало в границите на една календарна година да постави безплатен труд с обща дълготрайност от 100 часа. Неговият брат - 22-годишният Тошко, за който кражбата се явява осъществена в условия на рисков рецидив, получи наказване от една година отнемане от независимост, което да търпи в затвор при първичен непоколебим режим. Наказанията бяха наложени по силата на реализирано и утвърдено в правосъдна зала съглашение.
Самата кражба е осъществена от двамата в съучастничество по здрач на 29 януари тази година от пекарна в региона на Зеленчуковата борса във Варна. Докато си купували тестени произведения от фурната, те се възползвали от моментно нехайство на продавачката и съумели през прозореца за поръчки да завлечен включен за зареждане върху комерсиалния плот мобилен телефон. Открадната непозната движимост на стойност към 500 лв., незабавно била оставена с персоналната карта на по дребния брат в заложна къща против паричен залог. На идващия ден подсъдимите обезпечили клиент, който против по-висока сума откупил от там инкриминирания телефон. Към момента на подписване на съглашението породените имуществени вреди са възобновени.

Съдебният акт е финален.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР