Двадесет и три машини чистят републиканската пътна мрежа в Пернишка

...
Двадесет и три машини чистят републиканската пътна мрежа в Пернишка
Коментари Харесай

В Пернишка област 23 машини чистят републиканската пътна мрежа

Двадесет и три машини чистят републиканската пътна мрежа в Пернишка област, заяви на Българска телеграфна агенция шефът на Областно пътно ръководство Емилия Ваклинова.

Шосетата са проходими при зимни условия. Снежната завивка в района не е огромна. Имало е сигнали за проблематични сектори на пътя за София през село Големо Бучино, трасето е обработено.

Всички съществени пътища на територията на община Перник, пътищата от четвъртокласната пътна мрежа, улици към учебни заведения, детски градини и лечебни заведения са обработени и проходими при зимни условия, оповестяват от общината. Машините не престават работа в посока кв. "Бела вода " и гр. Батановци. През нощта са били обработени и стръмните и рискови сектори, доста от които са били заледени. Обледенени сектори имало и по основните пътища.

В кметство "Изток " е подаден сигнал за повреда на ВиК мрежата по бул. "Юрий Гагарин ", който е предаден на сдружението. От община Перник приканват водачите на коли да карат с нараснало внимание в региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР