Два са основните фактори, за да вземе ръководството на ДПС

...
Два са основните фактори, за да вземе ръководството на ДПС
Коментари Харесай

Велева обясни защо ДПС издигнат свой кандидат за президент и какво е бъдещето на Слави и харвардците

Два са главните фактори, с цел да вземе управлението на Движение за права и свободи за това решение. Първият е европейската проекция на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи е в доста мощна европейска позиция. Илхан Кючюк е ръководител на АЛДЕ. Те имат доста мощна реализация в Екологичен потенциал. Това им даде самочувствието да решат да вземат участие и в президентския спор в България.

Това съобщи Валерия Велева в ефира на bTV.

"Това е едната причина. Другият претекст е тяхната оценка за петте години мандат на президента Радев. Знаете, че Движение за права и свободи преди една година даде изключителна сериозна оценка на президента Радев като разединител на нацията. Като държавен глава, който има деструктивна роля за партийната система на България, който нарушава конституцията с назначението на министър, който не дава отговор на конституцията, който е във щета за демокрацията в България ", сподели още Велева.

Що се отнася до връщането на Дилян Пеевски в политиката, Велева сподели, че ще има друг прочит на този ход. "20-30 години след учредяването на Движение за права и свободи и неговата проекция в политическия живот, да приказваме, че това е антиконституционнна партия е изнасилено. Още повече, когато през днешния ден виждаме нарушавания на конституцията на най-високо равнище. Всеки един български жител досега, в който няма правосъдни усложнения, той има право да взе участие в политическия живот на страната.

В политическия живот сега има и други политици с офшорни компании. Имунитетът постоянно може да бъде свален. Имаше заместител ръководител на Народното събрание с шест свалени имунитета. Когато един човек е прекрачил проблемите, няма никакъв проблем имунитетът му да бъде свален и той да се изправи пред съда ", сподели тя.

Велева също направи прогноза и за политическото бъдеще на Слави Трифонов.

"Ще стои на дивана в къщи и ще написа статуси във Facebook. Няма различен път за Слави Трифонов. Нито ще е народен представител, президент, министър председател. Той ще подрежда от дивана на своите депутати които ще са единствено едни пешки ", сподели тя.

"От един избавител, който щеше да ни промени живота, видяхте какъв брой бързо отича в канала. Сега отново сме си избрали едни месии, за които считаме, че те ще ни оправят живота със стигмата за почтените хора. Ако 121 са честни, то какви са останалите? Деленето на честни и нечестни, от хора, които сами са си упълномощили да дефинират кои са честен и кои не, ще катастрофира ", предвижда пък бъдещето на "Продължаваме смяната " Велева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР