Два микробуса, собственост на приюта за бедни хора на отец

...
Два микробуса, собственост на приюта за бедни хора на отец
Коментари Харесай

Братя откраднаха два микробуса от приюта на отец Иван

Два микробуса, благосъстоятелност на приюта за небогати хора на отец Иван в село Якимово, са били откраднати в нощта на 16 против 17 август, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Двата автомобила са били паркирани пред една от къщите от приюта в селото и са били употребявани за доставяне с хранителни запаси. За по-малко от 48 часа криминалистите от сектора в Якимово са разкрили двата микробуса, като единият марка " Фиат " бил паркиран в частен парцел на 55-годишен мъж в село Мърчево в община Бойчиновци и бил без неналичия, а другият " Фолксваген Lt " е открит раздрънкан на части в парцел на 29-годишен мъж в село Владимирово, община Бойчиновци.

Крадците са открити и арестувани. Те са двама братя на 21 и 26 години от село Якимово. В хода на следствието е открито, че малко преди този момент 26-годишният е откраднал от приюта на отец Иван в Якимово двумесечно теле и тракторна косачка. Те са открити в двора на 57-годишен мъж в село Мърчево и са върнати на приюта.

Разследването на незаконната активност на двамата братя продължава, против тях е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР