Два месеца! Толкова време измина откакто футболът липсваше от картата

...
Два месеца! Толкова време измина откакто футболът липсваше от картата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: РБ Лайпциг - Фрайбург 0:1, биковете търсят изравнителното попадение

Два месеца! Толкова време измина откогато футболът липсваше от картата на света! Време е обаче най-гледаният спорт да се завърне! Първото от топ 5 шампионатите на Стария континент, което се възобновява, е това на Германия – Бундеслигата! Още през днешния ден следва да се изиграе и дербито на Рур сред Борусия Дортмунд и Шалке, което можете да следите НА ЖИВО ТУК !

Друг дуел, който приковава вниманието от 26-тия кръг през днешния ден е Република България Лайпциг и Фрайбруг. Резултатът все още е 0:1 . В 34-ата минута Мануел Гулде откри изненадващо за Фрайбург. „ Биковете “ са в челото на класирането, като даже бяха водач преди зимната пауза. В началото на новата година обаче имаше лек спад във формата на отбора, като се смъкнаха до третата позиция, само че въпреки всичко, са единствено на една точка от втория Борусия Дортмунд и на пет от водача Байерн Мюнхен.

Фрайбруг също се показва много устойчиво от началото на сезона, като отборът е на 8-ата позиция, на единствено от точка от зона Лига Европа.

Сблъсъкът на „ Ред Бул Арена “ ще се организира без последователи по трибуните.

#WarmUp
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР