Два месеца след убийството на Красимир Каменов-Къро, тялото на неговия

...
Два месеца след убийството на Красимир Каменов-Къро, тялото на неговия
Коментари Харесай

Два месеца след убийството: В Оряхово се простиха с разстреляния бодигард на Къро Деан Генов

Два месеца след убийството на Красимир Каменов-Къро, тялото на неговия телохранител Деан Генов от Оряхово бе освободено и неговите близки съумяха да се простят с него, научи организация BulNews.
Припомняме, че на 25 май в Кейптаун подземният необут бе разстрелян, дружно със брачната половинка си, персоналния си охранител и детегледачката на фамилията в столицата на Република Южна Африка - Кайптаун. 



Дни след показното ликвидиране стана ясно, че телохранителят на Къро е Деан Генов от Оряхово. 



Докато траеше следствието на убийството в африканската страна, тялото на младият мъж бе арестувано от управляващите. След приключването на процесуално-следствените дейности, околните на мъжа получили информация, че най-сетне могат да приберат натрупа му вкъщи. 
Транспортирането на тялото до България обаче се оказало прекомерно скъпо за фамилията на младежа. Така те взели решение Деан да бъде кремиран. 
Урната с тленните му остатъци пристигнала в Оряхово преди дни. Едва тогава фамилията и приятелите на мъжа съумели да си вземат последно довиждане с него. Церемонията се провела в стеснен кръг, единствено с най-близките. 

 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР