Два месеца преди дългоочакваната премиера на продължението на сагата Междузвездни

...
Два месеца преди дългоочакваната премиера на продължението на сагата Междузвездни
Коментари Харесай

Devon Star Wars: Тъмната страна на Силата

 devon star wars watch 1

Два месеца преди дълго чаканата премиера на продължението на сагата Междузвездни войни: Епизод VII, известният производител на часовници Devon, показа своя неповторим колекционерски шедьовър Devon Star Wars.
Отнемайки му съвсем две години да създаде и приключи този комплициран механизъм, Devon съумя да се оправи по един брилянтен и несравним метод, и да ни сервира в навечерието на премиерата този уникат въодушевен непосредствено от едноименната лента.

Сложен и революционен часовник
Невероятно само че факт, Devon е работил в тясно съдействие с Американската Космическа промишленост (US Aerospace Industry ), с цел да сътвори този " междузвезден " часовник, което го прави още по извънреден и самостоятелен.

Със система от преплетени часови зони и хибридно електрическо-механична сила той символизира самата същина на Междузвездни Войни. Точно този дух е търсил Devon, представяйки своето произведение, както на колекционерите и ценителите на часовници, по този начин и на феновете на Тъмната страна на Силата.

По същия метод, както филмите от Междузвездни войни са цялостни със смайващи специфични резултати и високи технологии, по този начин и часовника на Devon наподобява като че ли се е появил от друга вселена.
Часовникът изкусно съчетава комбинацията от високо софтуерни оптични нишки в композиция с микростъпкови мотори, всичко това опаковано в каса с DLC (Diamond – like Carbon) покритие, което го прави извънредно здрав, по едно и също време с това и доста гръмък. Съставен от 350 обособени детайли и 313 микро електрически контакта този часовник съставлява едно същинско произведение на изкуството

Почит към Дарт Вейдър
Devon не може просто да сътвори този часовник без да уважи един от най-силните воин в сагата, а точно Дарт Ведър, като включва детайли в направата непосредствено въодушевени от кораба му TIE Fighter. Също по този начин, особено направената кожена каишка направена да прилича ръкавиците на Лорд Вейдър допълваща аналогията.

И по този начин, както крилата на TIE Fighter се трансфораха в неразделна част от касата на звездния Devon, по същия метод винтовете захващащи детайлите от часовника имитират турбините на галактическия транспортен съд. Коронката за сверяване тутакси е с логото на Империята, а страничните дискове съставляват част от шлема на Дарт Ведър.

Часовникът Devon Star Wars ще бъде създаден в лимитираните 500 бройки, а кутията му още веднъж ще бъде непосредствено въодушевена от Кораба на Дарт Ведър. Към всеки часовник ще има и подарък, самостоятелни ръкавели в жанр Тъмната Страна на Силата.
Цената, на която ще излезе този шедьовър е 28 500$ и се чака да е на пазара в края на октомври 2015 година, броени дни преди премиерата на Междузвездни войни: Епизод VII.
И по този начин Джедаии дано Силата бъде с вас.

 devon star wars watch 2  devon star wars watch 3  devon star wars watch 4  devon star wars watch 5  devon star wars watch 6  devon star wars watch 7  devon star wars watch 8  devon star wars watch 9  devon star wars watch 10

Снимки ~ watchgauge.com, justluxe.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР