Семейството на чернокож тийнейджър, който беше застрелян от бял собственик,

...
Семейството на чернокож тийнейджър, който беше застрелян от бял собственик,
Коментари Харесай

Семейство на чернокож тийнейджър, който беше застрелян, след като позвъни на грешния звънец, завежда дело срещу собственика на жилище

Семейството на негър младеж, който беше убит от бял притежател, когато по простъпка отиде на неверния адрес в Канзас Сити, Мисури, подадена дело в понеделник, разказано от юриста на фамилията като опит за оказване на напън върху наказателния развой по-късно тази година.

Жалбата, подадена от Клео Нагбе от името на нейния наследник, Ралф Ярл, твърди, че Андрю Лестър, 84, е показал немарливост, когато е прострелял 16-годишното момче без предизвестие преди повече от година, на 13 април. В него се показва, че Ярл е претърпял и претърпял трайни пострадвания, както и болежка и страдалчество, като директен резултат от дейностите на Лестър.

Лий Мерит, юристът на фамилията, сподели, че гражданският иск има за цел „ да даде късмет на фамилията да бъде на шофьорското място в преследването на справедливостта за Ралф “, до момента в който се развива наказателното дело на щата против Лестър.

Лестър се пледира за почтен през септември 2023 година Процесът трябваше да стартира повече от година по-къс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР